ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ MAΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Plakias Olive Oil  Τηλ.  +30 693 730 2893 
Email plakiasoliveoil@gmail.com

Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παράγεται από την κορωνέικη ποικιλία.

Ο καρπός του βιολογικού ελαιόλαδου προέρχεται από ελαιόδενδρα στα οποία δεν έχει γίνει χρήση χημικών λιπασμάτων, παρασιτοκτόνων ή τοξικών φυτοφαρμάκων. 
Η οξύτητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου δεν ξεπερνά το 0,8ο. Έχει έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς. Η μοναδική του γεύση αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, τη φρεσκάδα στις σαλάτες ενώ δύσκολες γεύσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη μαεστρία και μεταχείριση όπως το κυνήγι, τα ψητά και τα λαχανικά βρίσκουν το απόλυτό τους ταίρι.
Ο κάρπος συλλέγεται από ελαιόδενδρα τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Ρεθύμνου. Το βιολογικό μας ελαιόλαδο έχει πιστοποίηση ISO από τον οργανισμό Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΔΗΩ).
Plakias Olive Oil © 2016
Γεώργιος Σταυγιανουδάκης

Τηλ. +30 693 730 2893
Email plakiasoliveoil@gmail.com
Μαριού, Δήμος Αγίου Βασιλείου
Ρέθυμνο 74060 Ελλάδα

Η εταιρεία μας έχει λάβει το πιστοποιητικό από τον Οργανισμό Ασφαλούς Μεταχείρισης Τροφίμων και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς εμφιάλωσης, τυποποίησης, αποθήκευσης και εμπορίας ελαιολάδου.



Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο



Η παράδοση  στην παραγωγή ελαιόλαδου κρατάει τρεις γενεές. Το μεράκι μας και η αφοσίωση μας για την δημιουργία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου είναι προτεραιότητα μας.



Το εργοστάσιο

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην νότια Κρήτη, στον νομό Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Μαριού.
Το ελαιόλαδο μας προέρχεται αποκλειστικά από ελαιώνες της ευρύτερης περιοχής του νότιου Ρεθύμνου, κορωνέικης ποικιλίας.
Η  παραγωγή και τυποποίηση του ελαιόλαδου γίνονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα του παραγώμενου προϊόντος. Η μονάδα τυποποίησης και εμφιάλωσης ελαιόλαδου διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Πιστοποιητικό DIO ISO 22000:2005

Πιστοποιητικό DIO ISO 22000:2005